JR ballooning

Contact JR ballooning
honeymoon balloon
 
  JR Ballooning op Twitter Volg JR Ballooning op Facebook  
       

 

 


jr ballooning  

JR Ballooning is een ervaren ballonvaartonderneming die gevestigd is in het midden van Nederland. Eigenaar Jeroen Rijnders verzorgt met een team van enthousiaste medewerkers, het gehele jaar door ballonvaarten voor particulieren en bedrijven. Wij maken gebruik van kleinere luchtballons, zodat u altijd aan de rand staat en dus volop kunt genieten van de omgeving.

Vertrekplaatsen zijn o.a Amersfoort, Utrecht, Veenendaal, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Nijmegen, Venray, Zutphen en Laren (Gelderland). In overleg kunnen we ook vertrekken vanaf ieder andere locatie; bijvoorbeeld vanaf uw eigen woonplaats.

Ook kunt u bij JR Ballooning terecht voor een avontuurlijk bedrijfsuitje of teambuilding.
Op verzoek kunnen wij ons arrangement aanpassen aan uw wensen.

Wilt u een origineel cadeau geven? Bijvoorbeeld een Valentijns - of verjaardagscadeau, dan zijn onze cadeaubonnen iets voor u. U bepaalt zelf het bedrag, wij maken de cadeaubon voor u klaar. De gelukkige die de cadeaubon ontvangt kan zelf een afspraak maken voor een ballonvaart.

Daarnaast heeft JR Ballooning de mogelijkheid om samen met collega ballonvaarders een ballonvaart voor grotere groepen te verzorgen. Kortom voor elk wat wils… en “The sky is the limit”.

JR Ballooning is lid van de branche organisatie KNVvL

Deze site bevat alle informatie die u nodig heeft, maar zijn er toch nog vragen dan kunt u bellen met Jeroen Rijnders: 06 43047424 of mailen naar info@jrballooning.nl  Jeroen RijndersJeroen RijndersJeroen Rijnders